Жители на Цалапица отново излязоха на протест заради убийството на 24-годишния

...
Жители на Цалапица отново излязоха на протест заради убийството на 24-годишния
Коментари Харесай

Протестиращи затвориха пътя Пловдив-Пазарджик заради убийството на Димитър

Жители на Цалапица още веднъж излязоха на протест поради убийството на 24-годишния Димитър Маринов. Близките му и хора от селото блокираха пътя Пловдив-Пазарджик наоколо до селото.
Прочетете още
Протестиращите оповестиха, че оттук нататък ще им гражданско непокорство. 

Месец след убийството на 24-годишния Димитър родителите му не престават да не са наясно с следствието. Двамата са заели трима юристи, които по думите им също нямат достъп до съдебно-медицинската експертиза.

 Вътрешният министър: Бездействието на полицията е повода килърът на Димитър Малинов да избягаКалин Стоянов към този момент е изискал от президента промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи

„ Казват единствено частично, не желаят да показват цялата експертиза да я забележим и ние. Имам възприятието, че желаят да прикрият случая “, споделя Недялко Малинов, татко на убития Димитър в ефира на БТВ.

Хората споделят, че се съмняват дали заподозреният Рангел Бизюрев се търси.

„ Изпуснаха килъра. Ако бяха реагирали в точния момент, в този момент и Рангел щеше да е тук “, счита Кристина Бухалова, гражданин на Цалапица.

Родителите на 24-годишното момче настояват, че началникът на полицията в Стамболийски Ангел Керпиев, който беше отхвърлен след убийството и се проверява, продължава да води разпити в районното.

„ Какво е правил той на разпита, и господин Дамян Капов, който неглижираше следствието по изгубването на сина ми, какво прави още прави в РПУ–Стамболийски “, пита Атанаска Бакалова, майка на убития Димитър.

 Показаха мястото, където е бил заровен убитият Димитър от ЦалапицаТой бе покрит със стоителни боклуци

От пресцентъра на полицията в Пловдив опровергаха изрично, че отстранените служители на реда към момента са на работа.



 Снимки: bTV
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР